Despre noi

Cheia succesului fiecărui om se regăsește adânc înrădăcinată în procesul de educare continuă. Educația este primul pas spre cunoaștere.

Suntem un centru de formare profesională  autorizat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova  şi funcţionăm pe piaţa muncii din 2015.

Acest centru a fost creat din necesitatea angajaţilor, în special a unor categorii profesionale de a avea o cât mai bună şi aprofundată pregătire profesională, deoarece organizaţiile de instruire profesională existente nu au răspuns tuturor exigenţelor.

Parcurgerea cursurilor şi respectarea indicaţiilor profesorului îndrumător, vă vor permite ca în cel mai scurt timp, să obţineţi performanţe semnificative!
Prin specialiştii noştrii dorim să asigurăm un nivel de pregătire teoretică şi practică pentru cursanţi de cel mai înalt nivel, astfel încât absolvirea cursurilor organizate de către firma noastră să reprezinte o garanţie pentru angajatorii acestora

CONTACTEAZĂ-NE
0
+
Specialiști
0
+
Clienți
0
Premii

Misiune

Încă de la început ne-am asumat rolul de ghid al fiecărui cursant, având ca scop dezvoltarea personală și profesională a fiecărui om înscris în programele noastre.

Misiunea Centrului nostru este susținerea persoanelor dormice de a face primii pași într-o nouă meserie, dar și atingerea performanțelor, astefl încât la finalizarea cursurilor să devină specialiști de top și să obțină cele mai bune locuri de muncă.

Valori

Iată principiile ce ne reprezintă, pe baza cărora a luat viață compania noastră și sub imperiul cărora dezvoltăm fiecare activitate de zi cu zi!

 1. Ne respectăm promisiunile. Punem clientul pe primul loc. Vrem să devenim din ce în ce mai buni.
 2. Să fim în temă cu ultimele informaţii de specialitate şi să le aplicăm

Ne finalizăm eforturile prin rezultate. Avem spirit de echipă.

Garanții oferite

 1. Îți returnam 100% suma de bani platită, dacă până la jumatatea perioadei de curs există nemulțumire față de nivelul acestuia.
 2. Certificat de absolvire GARANTAT PE VIATA, fara termen de valabilitate, aprobat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al RM.
 3. Cel mai avantajos preț din țară.
 4. Profesori calificați cu experiență națională și internațională
 5. Săli dotate cu echipament performant și metode avansate  de instruire.
 6. Cursurile se bazează în proporție de 80% pe activitate practică.
 7. Îți garantăm loc de muncă după finisarea cursurilor studiate.
 8. Practică de instruire în cele mai prestigioase restaurante din Chișinău alături de profesioniști adevărați
 9. Grafic flexibil.
 10. Achitări în rate.

Obține cariera de succes împreună cu noi!

SPRE SUCCES

Nu știi de unde să începi? Apelează-ne sau înscrie-te pentru a primi o consultare gratuită. Nu costă nimic să intrebi))