Curs

Masaj

Durata : 1 lună

Tip Program : Calificare

Modalitate de plată : Integral  sau în rate

Condiții : Învățământ obligatoriu

Aplică acum

Despre curs

Masajul reprezintă o serie de tehnici de relaxare a minții și trupului. O eliminare a stresului sau o modalitate de a îndepărta unele imperfecțiuni fizice.

Indiferent de tipul masajului, clientul vrea să simtă rezultatul, fie că este de relaxare, reflexogen, terapeutic, facial, anticelulitic etc.

Despre efectele miraculoase ale masajului încă nu toată lumea cunoaște. Acesta poate fi o soluție de îmbunătățire a calității somnului și chiar a vieții în general; crește tonusul fizic și psihic; contribuie la eliminarea toxinelor; la îmbunătățirea circulației sangvine; la diminuarea anxietăţii, durerilor de spate, de cap etc.

Asemenea meserii permit specialiștilor să muncească într-un mediu relaxant, chiar dacă nu este chiar atât de ușor, însă cu un orar flexibil, fie stabilit individual sau muncind într-un salon SPA.

Pentru a deveni maseur trebuie să-ți placă să lucrezi cu oamenii, să știi să-i asculți și chiar să le recomanzi tipul de masaj potrivit organismului și modului de viață, ținând cont de traume, puncte sensibile, articulații, datorită cunoștințelor relevante din medicină.

Masajul se efectuează doar de specialiști calificați, deoarece în caz contrar, acesta poate avea efecte negative.

În societatea contemporană există o mulțime de probleme ce cauzează stres, masajul astfel devenind o metodă de relaxare tot mai solicitaă, datorită eficacității sale. În acest sens, crește și cererea de piață pentru persoane cât mai calificate, profesioniste, cu diplome, examene susținute și experiență profesată.

Vă invităm la cursurile noastre de maseur, ca să deveniți adevărați profesioniști în arta masajului, învățând de la cei mai buni profesori, care sunt recomandați chiar de absolvenții centrului nostru de studii.

Tematica cursului:

  • Noțiuni generale. Istoric.
  • Bazele anatomo-fiziologice ale masajului. Mecanismul lui de acțiune asupra corpului.
  • Bazele igienice ale masajului.
  • Manevrele (procedeele) de masaj.
  • Tehnica masajului local
  • Masajul anticelulitic, cu miere, cu bețe de bambus
  • Masajul preventiv al copiilor
  • Masajul curativ (noțiuni generale)
  • Masajul reflexogen
  • Automasajul

La finele cursului se eliberează Cerificat de Calificare Profesinală aprobat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Cu noi devii un specialist de top!

Complează cererea și primește o consultare gratuită!