Curs

Manichiură/Pedichiură

Durata : 7 lecți

Tip Program : Calificare

Modalitate de plată : Integral

Condiții : 9 clase obligatorii

Aplică acum

Despre curs

Cursul de Manichiură / Pedichiură clasică se adresează persoanelor care doresc să ofere servicii de înfrumusețare la standarte profesionale și să obțină calificare în domeniu.

Cursul de Manichiură / Pedichiură clasică va oferă o calificare într-o meserie care este și va fi căutată tot timpul, atât la nivel național, cât și internațional. În acest curs veți învăța să realizați Manichiura / Pedichiura munei persoane în mod profesionist, respectând toate normele de igienă și dezinfectare.

Veți învăța, de asemenea, realizarea unui cadru ambiental în care clienta să se simtă bine, relaxată și răsfățată. Cursul de Manichiură / Pedichiură vă oferă toate cunoștințele necesare pentru a putea să urmați această meserie, exact după terminarea cursului de Manichiură / Pedichiură clasică. Acest curs de Manichiură / Pedichiură este un curs de CALIFICARE.

Pentru a deveni un specialist cu adevărat profesionist în acest domeniu, trebuie să fiți stăruitori, dedicați munci și să urmați cursul nostru de specializare.

Veți învăța următoarele module:

Manichiuristă – 7 lecții / Pedichiuristă – 7 lecții.

  • Arta manichiurii / pedichiurii.
  • Etica și estetica.
  • Protecția muncii și normele sanitaro-igienice.
  • Utilajul tehnologic.
  • Tehnica de îndeplinire a manichiurii/pedichiurii.

La finele cursului se eliberează Cerificat de Calificare Profesinală aprobat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Cu noi devii un specialist de top!

Complează cererea și primește o consultare gratuită!