Curs

Frizer și hair-stilist

Durata : 3 luni

Tip Program : Calificare

Modalitate de plată : Integral și în rate

Condiții : 9 clase obligatorii

Aplică acum

Despre curs

Centrul de studii „Spre Succes” pregătește  frizeri, coafori  și  hair-stilisti  la cele mai înalte standarde.

Cursul este destinat tuturor persoanelor care doresc să se specializeze în efectuarea frizurilor,  coafurilor pentru dame şi bărbaţi, colorarea, dar și coafurile modern de seară și mireasă.

Dispunem de săli dotate cu echipament performant, iar metodele de training sunt dintre cele avansate, fiind adaptate la cerințele clienților din ziua de astăzi.

Cursul integral se bazează în proporție de 80% pe activitate practică. Astfel,  vei putea să te familiarizezi foarte ușor cu meseria de frizer, dar și vei afla numeroase secrete de la specialiștii noștri, care, cu siguranță, îți vor asigura succesul în activitatea de viitor.

Colectivul de cadre didactice este constituit din specialiști în domeniu dornici de a cultiva pasiunea pentru această meserie. Totodată, profesorii centrului sunt extrem de flexibili și deschiși în a ajuta, a explica și a demonstra cele mai avansate și sofisticate tehnici utilizate de frizeri și coafori, care-ți vor umple bagajul de cunoștințe și-ți vor dubla pasiunea pentru profesia aleasă.

Timp de 3 luni, vei studia 4 module:

1.frizuri pentru dame.
2. frizuri pentru bărbați
3. colorarea părului
4. coafuri de seară.
Modulele pot fi efectuate împreună sau separat, la dorința ta. Odată ce te înscrii la noi, beneficiezi de două seminare gratuite.

Centrul de studii „Spre Succes” este un promotor al valorilor sociale și susține actele de caritate, de aceea, împreună cu noi, vei merge și la centre de plasament pentru copii, dar și aziluri de bătrâni, unde vei avea ocazia să experimentezi și să îți îmbunătățești abilitățile practice. Acolo vei face cunoștință cu cele mai diverse tipuri și lungimi de păr, dar și forme ale feței.La finele cursului se eliberează Cerificat de Calificare Profesinală aprobat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Cu noi devii un specialist de top!

Complează cererea și primește o consultare gratuită!