Bine ați venit!

Învăţat e omul care nu termină niciodată de învăţat.

Arta cofetăriei se învață, ca și toate celelalte. Cu pasiune, dedicație și stăruință, un cofetar profesionist e capabil să creeze adevărate capodopere culinare.

Cursul de instruire în acestă artă oferă șansa de a forma abilități eficiente de lucru în domeniu, devenind un profesionist în meseria cofetar-patiser.

A fi bucătar e mai mult decât doar o meserie, este o artă ce îmbină creativitatea, latura artistică a unei persoane, iscusința, disciplina și o capacitate gustativă rafinată.

A fi artist în domeniul culinăriei presupune pasiunea față de gătit, plăcerea de a efectua și crea rețete noi, plăcerea de a atinge, mirosi, vedea și combina cu măiestrie ingredientele.

Indiferent de ocazii, evenimente, serviciile de frizer, coafor sunt printre cele mai solicitate, fiind o necesitate pentru toți, bărbați, femei, copii.

Multitudinea de saloane de frumusețe crește sporit necesitatea acestora de a se evidența pe fonul concurenților, oferind servicii de calitate la prețuri cât mai avantajoase.

Meseria de barman devine tot mai solicitată în toate tipurile de localuri. Aceasta presupune nu doar activități și cunoștințe profesionale, dar și calități de artist. Pentru a deveni un barman profesionist trebuie să cunoști istoria băuturilor, cum se combină corect și să deții fantezie pentru a crea individual noi băuturi. Pe lângă aceste cerințe, barmanii profesioniști se remarcă și prin mișcări specifice care au rol de a distra publicul, oferind o băutură în cel mai excepțional mod posi

Pentru a deveni maseur trebuie să-ți placă să lucrezi cu oamenii, să știi să-i asculți și chiar să le recomanzi tipul de masaj potrivit organismului și modului de viață, ținând cont de traume, puncte sensibile, articulații, datorită cunoștințelor relevante din medicină.

Mâinile îngrijite cu o manichiură impecabilă sunt ca o carte de vizită a unei persoane. Aceasta scoate în evidență frumusețea mâinilor, completând imaginea persoanei. Manichiura, pedichiura estetică redau, totodată și complexitatea personalității, fiind un element important din fizic