Despre noi

Centrul de studii “Spre Succes” a fost lansat de un grup de specialiști și are un concept unic, incluzând o gamă largă de specialități.

Noi pregătim specialişti de nivel profesional înalt pentru sfera serviciilor, sector în continuă creştere.

Este vorba despre:

 1. Frizerie
 2. Masaj
 3. Cosmetologie
 4. Alungirea unghiilor
 5. Manichiură
 6. Pedichiură
 7. Machiaj
 8. Contabilitate
 9. Bucătar
 10. Cofetar
 11. Chelner
 12. Barman.

Scopul centrului este susținerea persoanelor dornice de a face primii pași într-o nouă meserie, dar și atingerea performanțelor, astfel încât la finalizarea cursurilor să devină specialiști de top și să obțină cele mai bune locuri de muncă.

Centrul pune la dispoziție săli de studiu dotate cu echipament modern.

Cursurile sunt susținute de profesori cu experiență vastă, unii ajungând chiar la 35 de ani – stagiu de muncă. Profesorii Centrului dețin studii superioare și specializare în psihopedagogie. Meritele lor sunt recunoscute la nivel național și internațional, prin diplome și medalii.

Centrul de studii “Spre Succes” pune accent pe abilitățile practice ale viitorilor specialiști, de aceea orele au mai mult caracter practic și mai puțin teoretic.

Competențele profesionale ale absolvenților cursurilor „Spre Succes” corespund așteptărilor angajatorilor, obținând locuri de muncă în condiții avantajoase și cu salarii competitive. Beneficiarii cursurilor primesc Certificate aprobate de Ministerul Educației al Republicii Moldova.

Calea "Spre Succes" începe cu noi!