CURS LAMINARE GENE ȘI SPRÂNCENE

 

 

Laminarea genelor este o alternativă a extensiilor de gene și reprezintă o procedură foarte solicitată  în rândul clientelor.

 

Laminarea are ca scop îngroșarea și curbarea genelor naturale, fără a mai fi nevoie de rimel. Această procedură este destinată tuturor iubitoarelor de frumos, dar care optează pentru frumusețea naturală.

 

Datorită metodei de realizare, acest procedeul oferă clientelor o culoare ideală și o curbură naturala, flexibilitate și elasticitate pe termen lung, conturând într-un mod subtil forma ochilor.

 

Cursul LAMINARE GENE este indicat tuturor persoanelor care lucrează deja în domeniul frumuseții, cât și pentru începători.

 

Aplicarea cunoștințelor în practică:

  • Alungirea vizibilă a genelor prin îngroșarea firului natural cu 30%;
  • Obținerea unui aspect de gene voluminoase în mod natural;
  • Pigmentarea firului natural prin intensificarea culorii și obținerea efectului de rimel;

 

Componentele utilizate la curbuarea genelor: Keratina și Kolagen

Protecția și întărirea firului natural utilizând procedeul semipermanent (aprox. 2 luni – dar poate varia în funcție de viteza de regenerare a genelor naturale!)

Durata procedurii: Relaxare și rasfăț timp de o oră!

Pentru rezultate optime se recomandă ca laminarea să se efectueze o dată pe lună în primele 3 luni, ulterior întreținerea are loc 1 dată la 2, 3 luni.

În ce constă această procedura?

Laminarea constă în aplicarea a 4 produse (3 soluții +1 pigment) pe gene, obținându-se în aproximativ 40 deminute gene mai lungi, mai curbate și mai voluminoase cu aproape 30%. În timpul procedurii, clienta va avea ochii închiși și nu va simți niciun disconfort.

 

 

Procedura de laminare se realizează cu ajutorul unor produse profesionale de cea mai înaltă calitate, având la bază componente naturale testate oftalmologic (vitamine, produși organici, peptide) care înlătură orice risc de a dezvolta iritații/alergii ale ochilor!

 

Totodată, componentele produselor utilizate stimulează și grăbesc procesul de creștere al genelor naturale, accelerând keratinizarea genelor.

Componentele naturale conținute de produsele utilizate în laminarea genelor fac ca procedura să fie: 100% hipoalergenică, 100% netraumatizantă, 100% nedureroasă.