Cartea de vizită – manichiura. Curs de instruire

Mâinile îngrijite cu o manichiură impecabilă sunt ca o carte de vizită a unei persoane. Aceasta scoate în evidență frumusețea mâinilor, completând imaginea persoanei. Manichiura, pedichiura estetică redau, totodată și complexitatea personalității, fiind un element important din fizic.

Serviciile de manichiură, pedichiură sau extensia unghiilor au devenit extrem de populare, în special în rândul femeilor, în acest fel specialiștii din domeniu sunt determinați să fie cât mai ingenioși, creativi, originali și să realizeze lucrul la cel mai înalt nivel. Specialistul trebuie să fie informat despre tendințele modei, să poată lucra cu diverse materiale și diferiți oameni. Să poată oferi sfaturi, recomandări ce țin de modele de manichiură, în dependență de personalitatea clientelor, fie că acestea sunt mai conservative, inventive, rebele etc, oferind soluții cât și pentru îngrijirea corectă a unghiilor, cuticulelor sau pielii.

Pentru a deveni un specialist cu adevărat profesionist în acest domeniu, trebuie să fiți stăruitori, dedicați munci și să urmați cursul nostru de specializare. Pe parcusul celor 52 de ore de studiu, veți învăța următoarele module:

Manichiuristă – 52 ore / Pedighiuristă – 52 ore.

  • Arta manichiurii / pedichiurii.
  • Etica ți estetica.
  • Protecția muncii și normele sanitaro-igienice.
  • Utilajul tehnologic.
  • Tehnica de îndeplinire a manichiurii/pedichiurii.

Examen