Artist al băuturilor – Barmanul. Curs de instruire

Meseria de barman devine tot mai solicitată în toate tipurile de localuri. Aceasta presupune nu doar activități și cunoștințe profesionale, dar și calități de artist. Pentru a deveni un barman profesionist trebuie să cunoști istoria băuturilor, cum se combină corect și să deții fantezie pentru a crea individual noi băuturi. Pe lângă aceste cerințe, barmanii profesioniști se remarcă și prin mișcări specifice care au rol de a distra publicul, oferind o băutură în cel mai excepțional mod posibil.

Abilitățile spectaculoase ale unui barman cu adevărat profesionist se obțin prin experiență, studiu și pasiune față de această meserie.

Orele noastre de curs sunt predestinate atât viitorilor barmani profesioniști, cât și amatorilor care doresc să dobândească experiențe și emoții noi.

Pe parcusul celor 450 de ore de curs, elevii vor studia următoarele module:

1.1 Sortimentul, tehnologia, recomandarea și servirea băuturilor.

  • Unități pentru servirea consumatorilor.
  • Sortiment de băuturi nealcoolice.
  • Sortiment de băuturi alcoolice.

1.2 Cocteiluri: sortiment-preparare-servire.

  • Tehnici de preparare a cocteilurilor.
  • Cocteiluri clasice, indigene și internaționale.

1.3 Igiena și protecția muncii în unitățile de alimentație și activitatea de închidere a unității.

1.4 Practica de producție.

Examen